Μοιραστείτε το άρθρο

ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Γενικό Λύκειο Αγίας Βαρβάρας, περιλαμβάνεται στα 100 σχολεία από όλη την Ελλάδα και στα 6 σχολεία από την Κρήτη, που έχουν επιλεγεί να συμμετέχουν, τη φετινή σχολική χρονιά, στο πρόγραμμα «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου», που οργανώνεται από το Ευρωκοινοβούλιο.
Στο πλαίσιο της συμμετοχής δωδεκαμελούς ομάδας μαθητών και μαθητριών του σχολείου μας στο εν λόγω πρόγραμμα, είχε μία διά ζώσης συνάντηση με τον εκπρόσωπο του γραφείου EUROPE DIRECT της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Μωραϊτάκη, σήμερα Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο κεντρικό κτήριο της Περιφέρειας Κρήτης, στο Ηράκλειο.
Την ομάδα του σχολείου μας υποδέχτηκαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης, κ. Σταύρος Αρναουτάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου, κ. Νίκος Συριγωνάκης.
Τους μαθητές και τις μαθήτριες συνόδευαν οι εκπαιδευτικοί Καμπουράκη Γεωργία, Μανώλη Ιωάννα και Κωστάκη Όλγα.
Στόχος της συνάντησης είναι να ενημερωθούν οι μαθητές και οι μαθήτριες για θέματα ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος που άπτονται της αρμοδιότητας τόσο του EUROPE DIRECT όσο και της Περιφέρειας Κρήτης.
Ευχαριστούμε θερμά την Περιφέρεια Κρήτης για τη φιλοξενία και τον κ Νίκο Μωραϊτάκη από το γραφείο EUROPE DIRECT της Περιφέρειας Κρήτης για την εξαίρετη ενημέρωση που διεξήχθη με τρόπο διαδραστικό και αποτελεσματικό.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μοιραστείτε το άρθρο