Μοιραστείτε το άρθρο

Είναι κοινά αποδεκτό ότι το διάβασμα εξευγενίζει το πνεύμα, ακονίζει τη σκέψη ,διευρύνει τους πνευματικούς ορίζοντες , διεγείρει την φαντασία. Η γνώση, η συσσωρευμένη εμπειρία και η ιστορία που κρύβουν τα βιβλία αλλά και η καλή λογοτεχνία και η ποίηση μας εξοπλίζει και μας κάνει πιο δυνατούς.Αυτά και πολλά άλλα είναι τα οφέλη της ανάγνωσης ενός βιβλίου γι αυτό και είναι τόσο σημαντική η λειτουργία μιας βιβλιοθήκης.

Η Δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης αποτελεί έναν από τους στόχους των ανθρώπων του Λυκείου της Αγίας Βαρβάρας. Απευθυνόμαστε λοιπόν σε σας για να μας βοηθήσετε στη δημιουργία δανειστικής βιβλιοθήκης στον προσωρινό  χώρο που στεγάζεται Γ.Ε.Λ. Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου Κρήτης, ικανοποιώντας έτσι μία απο τις βασικές ανάγκες του σχολείου.

Καλούμε όσους και όσες επιθυμούν να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια , προσφέροντας βιβλία και έντυπο υλικό είτε καινούργιο είτε που έχουν ήδη διαβάσει και είναι σε καλή κατάσταση.

Με μεράκι και προσπάθεια θα δημιουργηθεί ένας  φιλόξενος χώρος για τις ανάγκες των μαθητών, αλλά και των ενηλίκων και ηλικιωμένων κατοίκων της περιοχής μας .

Ενδεικτική θεματολογία : 

α) Ποίηση , λογοτεχνία, πεζογραφία

β) Ιστορία, φιλοσοφία,Ψυχολογία, θέατρο, τέχνες

γ) Φυσικές επιστήμες, Μαθηματικά, τεχνολογία, Πληροφορική,κ.λ.π

Με εκτίμηση , Μουλουδάκης Νικόλαος, Υπεύθυνος Βιβλιοθήκης.

Επικοινωνία :

Γ.Ε.Λ. Αγιας Βαρβάρας, lykagvar@sch.gr ,2894 022127

Μουλουδάκης Νικόλαος, nemoulounsnb@gmail.com ,  6970479122

Ταχυδρομική Διεύθυνση : Κ.Ε.Π  Αγίας Βαρβάρας,  Δήμος Γόρτυνας Ηρακλείου Κρήτης

Τ.Κ. 70003

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Μοιραστείτε το άρθρο