Μοιραστείτε το άρθρο

Από τις 18 Ιουνίου 2020 και ώρα 09:00 έως τις 2 Ιουλίου 2020 και ώρα 23:59 μπορούν όσοι/-ες επιθυμούν να εγγραφούν ή να ανανεώσουν την εγγραφή τους για το σχολικό έτος 2020-2021, να υποβάλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση».

Οι αιτήσεις γίνονται μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Εφόσον οι μαθητές/-τριες ή οι κηδεμόνες αυτών συναντούν δυσκολία στη συμπλήρωση των
απαραίτητων στοιχείων στην εφαρμογή e-eggrafes μπορούν να απευθύνονται στο help desk της εφαρμογής στα τηλέφωνα επικοινωνίας που βρίσκονται στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας e-eggrafes (ΓΕ.Λ.: 2103443911, ΕΠΑ.Λ.: 2103443913) ή με e-mail μέσω της σελίδας «Επικοινωνία» της πλατφόρμας e-εγγραφές, εφόσον συνδεθούν, επιλέγοντας απαραίτητα τύπο σχολείου (ΓΕ.Λ. ή ΕΠΑ.Λ.).

Επίσης μπορείτε να επικοινωνείτε με το σχολείο 9:00 – 13:00 και μόνο κατά τις ημέρες 18, 23, 25, 29 και 30 Ιουνίου λόγω διεξαγωγής των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Στην περίπτωση ανήλικων μαθητών/-τριών την Ηλεκτρονική Αίτηση υποβάλλει ο κηδεμόνας που έχει καταχωριστεί ως «πρώτος κηδεμόνας» στο ΠΣ myschool και έχει γίνει η μετάπτωση των στοιχείων του στο νέο πεδίο «κηδεμόνας e-eggrafes».

Σε περίπτωση ενήλικων μαθητών/-τριών, Ηλεκτρονική Αίτηση μπορούν να υποβάλουν οι ίδιοι, με τους δικούς τους κωδικούς ΓΓΠΣ (taxis), εφόσον είναι καταχωρισμένοι στο ΠΣ myschool (ως κηδεμόνες του εαυτού τους).

Περισσότερα στοιχεία στη σχετική εγκύκλιο παρακάτω.

Loader Loading…
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Λήψη

Εγγραφές μαθητών

Μοιραστείτε το άρθρο

Ετικέτες: